آ
-
آبزیان
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
-
آسیب مکانیکی
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
-
آفلاتوکسین
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
ا
-
ارزش غذایی
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
-
انبارداری
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
-
انرژی
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
ب
-
باکس پالت
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
-
باگاس
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
-
برداشت
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
-
برداشت خرما
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
-
برگ خشک
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
-
برنج
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
-
بستهبندی
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
-
بستهبندی
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
-
بقایای گندم
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
-
بیوکمپوست
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
پ
-
پایانه فرآوری پسته
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
-
پسته
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
-
پسته
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
-
پوستکن
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
-
پوستکن پیچی
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
-
پوستکن لاستیکی
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
-
پوسیدگی
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
-
پوکگیر
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
ت
-
تخمیر
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
-
ترشیدگی
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
-
ترمینال ضبط پسته
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
-
تکریب
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
-
تندی
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
ج
-
جداسازی
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
-
جمع آوری
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
چ
-
چای کمپوست
دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
-
چرخ دستی
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
ح
-
حوض تر
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
خ
-
خرما
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
-
خشککردن
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
-
خشککن
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
-
خشککن
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
-
خوشهچینی
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
ز
-
زرشک
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
س
-
سیب
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
-
سردخانه
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
-
سرکه
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
ش
-
شاخهبر
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
-
شیرینبیان
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
-
شکستگی
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
-
شکل ظاهری
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
-
شیلات
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
-
شلتوک
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
ص
-
صادرات
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
-
صید
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
ض
-
ضایعات
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
-
ضایعات
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
-
ضایعات
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
-
ضایعات
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
-
ضایعات
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
-
ضایعات پسته
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
-
ضایعات کشاورزی
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
-
ضایعات کشاورزی
دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
ع
-
عناب
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
غ
-
غنی سازی
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
ف
-
فرآوری
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
-
فرآوری
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
-
فساد
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
-
فساد میکروبی
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
-
فعال کننده قارچی
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
ک
-
کره بادام زمینی
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
-
کرهگیری
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
-
کشاورزی ارگانیک
دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
-
کشتی
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
-
کیفیت
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
-
کمپوست
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
-
کود زیستی
دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
-
کود مایع
دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
گ
-
گیاه دارویی
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
ل
-
لکه دار
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
م
-
ماهی
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
-
محموله
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
ن
-
نخل خرما
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
-
نگهداری
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
-
نگهداری
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
-
نمگیر
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
و
-
ورمی کمپوست
دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
ه
-
هرس
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد