نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • آسیب مکانیکی مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • آفلاتوکسین کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]

ا

  • ارزش غذایی دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • انبارداری راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • انرژی به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]

ب

  • باکس پالت کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • باگاس تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
  • برداشت معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • برداشت خرما راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • برگ خشک تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • برنج به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • بسته‌بندی عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • بسته‌بندی نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • بقایای گندم تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
  • بیوکمپوست تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]

پ

  • پایانه فرآوری پسته مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پسته مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پسته کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • پوست‌کن کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
  • پوست‌کن پیچی مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پوست‌کن لاستیکی مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پوسیدگی راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • پوک‌گیر کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]

ت

  • تخمیر دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • ترشیدگی راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • ترمینال ضبط پسته کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
  • تکریب تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • تندی نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]

ج

  • جداسازی کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • جمع آوری کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]

چ

  • چای کمپوست دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • چرخ دستی کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]

ح

  • حوض تر کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]

خ

  • خرما راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • خشک‌کردن معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • خشک‌کن کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
  • خشک‌کن به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • خوشه‌چینی معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]

ز

  • زرشک معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]

س

  • سیب کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • سردخانه کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • سرکه دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]

ش

  • شاخه‌بر معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • شیرین‌بیان عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • شکستگی به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • شکل ظاهری کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • شیلات راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • شلتوک به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]

ص

  • صادرات عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • صید راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]

ض

  • ضایعات تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • ضایعات کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • ضایعات به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • ضایعات معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • ضایعات راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • ضایعات پسته مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • ضایعات کشاورزی تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
  • ضایعات کشاورزی دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]

ع

  • عناب دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]

غ

  • غنی سازی تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]

ف

  • فرآوری عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • فرآوری دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • فساد نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • فساد میکروبی راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • فعال کننده قارچی تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]

ک

  • کره بادام ‌زمینی نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • کره‌گیری نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • کشاورزی ارگانیک دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • کشتی راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • کیفیت دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • کمپوست تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • کود زیستی دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • کود مایع دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]

گ

  • گیاه دارویی عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]

ل

  • لکه دار کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]

م

  • ماهی راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • محموله کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]

ن

  • نخل خرما تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • نگهداری عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • نگهداری نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • نم‌گیر کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]

و

  • ورمی کمپوست دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]

ه

  • هرس تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]